lauantai 28. marraskuuta 2015

Visualistin (silmä)ruokaa

 Käytiin ystäväni, Jennan kanssa viikko sitten sushilla Turun Sushi Panda-ravintolassa ja se oli kyllä aivan mieletön kokemus! Olen ihan hulluna sushiin, mutta en ole aikoihin syönyt näin hyvää sellaista! Maku oli ja visuaalinen ilme oli myös kohdillaan. Hintakaan ei ollut paha. Onhan se sushi yleensä vähän kalliimpaa lystiä, jos vertaa johonkin perusraflaan josta saa isoja annoksia ja tässä sitä ruoan määrä ei ole koskaan mikään valtava. Otettiin kuvassa näkyvä annos (3 annosta) puoliks ja sitten jäi sellainen pieni nälkä vielä, niin päätettiin ottaa vielä yks annos puoliks. Sitten oli kyllä aika täynnä! 

Ravintolan somistus (en viittinyt kuvata ravintolassa) , pöytien koristelu ja tarjoilu teki muhun  vaikutuksen! Eikä tämä ole edes maksettu puhe! (itse siis maksoin, enkä saanut mitään alennusta vetoamalla tähän blogiin) Pienillä asioilla saa kaiken toimimaan ja kun tähän yhdistyy vielä hyvä palvelu, parempaa ei voi enää toivoakaan. Annan ravintolalle viisi tähteä ja papukaijamerkin! Suosittelen lämpimästi kaikille! Vihdoin Turkuun on tullut kunnon sushi-ravintola!

Kotiinkuljetus onnistuu myöskin, se on aivan uutta Turuussa, tähän asti kotiin sai vain kebabia ja pizzaa. 




Yksinkertaisen tyylikästä ja kaikki sopii niin hyvin yhteen!

Grillattu sushi oli meille aivan uusi tuttavuus, vähän epäilytti sen tilaaminen, mutta kun maistettiin sitä, todettiin, että se on jopa parempaa kuin perinteinen ja sitä sitten tilattiin se yksi annos lisää.

Piti äkkiä ottaa kuva ja hyökätä sushin kimppuun!


2 kommenttia:

  1. Ootko käynyt Sushigalleria Len'sissä Hämeenkadulla?

    VastaaPoista
  2. Noniin se näyttää niin hyvältä, että voisin itse heti lähteä ostamaan ja maistelemaan! Ja kotiinkuljetusta voisimme käyttää ensi kerralla studiokuvauksessa. Tervellistä, nopea ja niin hyvinmakuista!

    VastaaPoista