torstai 26. marraskuuta 2015

Stailausta

Tällä viikolla olen taas kiertänyt mun alueen VILA- myymälät.  Juhlakausi on parhaillaan käynnissä, mutta pitää ottaa huomioon myös joulu joka on jo ihan ovella. 
Tällä viikolla on alkanut jo tulemaan tuotteita kevätväreissä, mikä tuntuu todella oudolta tähän aikaan, mutta näin täällä kaupan alalla kaudet pyörii. (Esim. toppatakit tulee jo heinäkuussa!) 
Näin joulun alla kun menossa on jo vuoden viimeiset viikot, alkaa olla jo vähän haastavaa tehdä koko myymälästä uutta ja raikasta,joten päätin keskittyä uusiin tuotteisiin ja stailauksiin. 

Mylly








Ja näistä stailauksista vastasi meidän harjoittelija, Laura. 
Mun mielestä hän suoriutui aika hyvin !



Uusi malli VICOMMIT housusta, yhtä hienot ja mukavat päällä, mutta noi vetskarit tuo vielä vähän lisää potkua! 

VIPEN SKIRT on kauden suosituimpia tuotteita!


Sitten vielä hieman romanttisempaa tyyliä




Skanssi


Nämä tuotteet valitsin ikkunaan





Sitten höyrytys,stailaus ja ta-daa!

Asun täydensi nahkavyö,neuleviitta, pitkä kaulakoru ja rannekorut

Mekko on klassisen tyylikäs, joten päätin antaa sen loistaa ja viimeistelin sen sukkahouilla, laukulla ja vaalealla karvakauluksella, jonka voi laittaa kaulaan jos tulee vilu :)

Tässä yhdistyy raikas printti ja rohkeat housut, pitkä neuletakki tekee tästä hyvän kokonaisuuden niin arkeen kuin juhlaan. Kaulakoru viimeistelee asun ja taskun koristelee hopeinen rintaneula, jolla voi laittaa neuletakin kiinni jos siltä tuntuu.


Tässä vielä koko ikkuna

Höyrytys, stailaus ja viimeistely asusteilla vaikuttaa tuotteiden myyntiin aika paljon. Asiakkaat tulee usein liikkeisiin kysymään ikkunassa olevia tuotteita, joten niihin pitää panostaa!


Muita stailauksia



Asiakas voi itse valita mieleiset värit ja yhdistää ne oman maun mukaan. Jos ei ole tekokarvojen ystävä, sen voi korvata vaikkapa tuollaisella kivalla huivilla. 









Piti aktivoida paksut huivit, joten laitoin ne takkiseinälle, se teki koko seinästä vähän mielenkiintoisemman.



Hyvinkää 










2 kommenttia: