maanantai 17. heinäkuuta 2017

Juhlakampaus häihin


Ystäväni pyysi minua tekemään hänelle kampauksen kaverin häihin. Suostuin tottakai, mutta halusin tehdä koekampauksen ensin, jotta tietäisin varmasti millaisen kampauksen hän haluaa ja jotta itsellänikin olisi hieman varmempi olo juhlapäivänä. Hän tuli pari viikkoa ennen juhlia meille ja sain kaikessa rauhassa tehdä hänelle tämmösen kampauksen. Tein sen aika nopeasti, yllätyimme molemmat miten se olikin jo valmis. Mutta niin kuin kuvissa näkyy, en viimeistellyt sitä kunnolla, lopputulos oli vähän sotkuinen, mutta saatiin siitä aika hyvä käsitys mitä tullaan tekemään seuraavalla kerralla.

Tältä koekampaus näytti




Juhlapäivänä varattiin reilu tunti aikaa kampauksen tekoon, mutta eihän se mihinkään riittänyt. Halusin olla niin paljon huolellisempi ja varmistaa, että kampaus pysyy koko päivän, että meinasi loppua aika kesken ja ystävälleni tuli aikamoinen kiire juhliin. 

Tämmönen siitä sitten tuli ja olen tosi iloinen siitä, että tein koekampauksen, koska tästä tuli mielestäni vielä parempi ja enemmän hänen näköinen. 

Vai mitä mieltä olette?


Mietittiin yhdessä millainen kampaus sopisi hänen mekkoon ja hän valitsi vielä aivan ihanat asusteet viimeistelemään asukokonaisuuden.



Sitten hän kiiruhti juhliin!


Ja näin upealta hän näytti juhlissa!






2 kommenttia: