lauantai 14. marraskuuta 2015

Housukampanja

Viikon mittaisella kampanjalla haluttiin buustata Pieces perushousujen (JUST JUTE -malli) myyntiä. Nämä mallit ovat olleet jo aika pitkään mallistossamme ja niiden esillepanoa haluttiin nyt hieman piristää. Kampanjan aikana housuja sai 2kpl yhteishintaan 59,95€ , normaalisti yhden maksaa 34,95€.


Näitä "legginssejä" myytiin lähes kaikissa Vila- liikkeissä tähän asti volyymiesillepanolla niin, että kaikki värit ja mallit olivat viikattuna yhteen pöytään. Tähän haluttiin tehdä nyt pysyvä muutos. Korkeavyötäröinen malli otettiin monessa liikkeessä myymälän A-alueelle ja perusmalli nostettiin seinälle. 


Mylly



Kampanjan juliste (tuo valkoinen lakana) oli tarkoitettu ikkunaan tai myymälän A-alueelle. Laitoin sen aluksi ikkunaan ja sitten totesin, ettei se sovi yhtään juhlatuotteiden kanssa yhteen, eikä juhla-alueelle muutenkaan. Päädyin tähän ratkaisuun.


Skanssi



Rakensin kampanjan Skanssiin jo edellisellä viikolla. Pinkkiä kampanjan hintakylttiä en silloin viitsinyt vielä laittaa, mutta settitarjous päätettiin ottaa jo käyttöön.


Hyvinkää


Korkeavyötäröisen mallin laitoin sisääntuloon, jossa oli niihin sopivia juhlatuotteita. Muut mallit sijoitin Basic-seinään ja värien mukaan muihin seiniin tilapuutteen vuoksi ja varsinaisen kampanjan alkuun oli vielä pari viikkoa aikaa.



Se ei ollut kovin toimiva ratkaisu ja perusmallit siirrettiin omalle seinälle Basin-seinän viereen. Itse en ollut sitä muutosta tekemässä, keskustelimme asiasta kauppiaani kanssa, päädyimme tähän muutokseen ja hän toteutti sen. Kuvan otin vasta kampanjan loputtua, sen takia seinällä on valkoinen hintakyltti. Tarjousta päätettiin vielä jatkaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti