lauantai 14. marraskuuta 2015

Juhlakampanja & katalogi


Nämä herkulliset asukokonaisuudet löytyy Vilan uudesta juhlakatalogista. Sen tarkoitus on inspiroida naisia näiden tuotteiden yhdistämiseen, kokeilla ehkä jotakin uutta. Valikoimat vaihtelee liikeittäin, mutta katalogiin oli valittu sellaiset tuotteet, jotka pitäisi löytyä suurimmasta osasta Vila-myymälöitä. Eikö olekin makeita??



Lisäksi katalogin takakannessa on alekuponki. Ostaessaan yli 50€ : lla asiakas saa 10€ alennuksen ja ostaessaan yli 100€ : lla 20€ alennuksen! Eli aika huikea etu! 




Tule hakemaan omasi, jos et ole sellaista jostain syystä vielä saanut, sillä etu on voimassa marraskuun loppuun asti! Hopi hopi!!


Ja tältä liikkeemme näytti kampanjan alkaessa.

Mylly

Meidän harjoittelija Laura auttoi mua tässä tosi paljon, puki nuket yms. iso kiitos hänelle siitä!

Päätin rakentaa myymälän sisääntuloon jotain erilaista, joten kehitin neljästä podium palasta tämmöisen catwalkin.





Katalogin lanseerauspäivänä henkilökunta pukeutui vähän juhlavammin ja meillä oli tämmöiset tiimisilmikot



Kassan takana oli edellisen kampanjan kuvia ja mä päätin vaihtaa ne. Ne ei mielestäni niin hyvin sopinut teemaan. Toisin kuin nämä! :)

Katalogin lanseerauspäivänä pidettiin asiakkaille VIP- päivä. Koko malliston tuotteista sai 20% alennuksen ja suklaata kaupan päälle. Laitettiin meidän "juhlamatto" sisäänkäyntiin, jotta tulisi entistä juhlavampi tunnelma ( punainen matto olisi vielä parempi, mutta sellaista ei meillä ole).


Katalogin markkinointia. Valtava kangas sisäänkäynnin yhteydessä. Todella selkeä viesti asiakkaille.

Käskin tyttöjen kaivaa viime vuoden joulukamppiksen lamput varastosta ja koristella niillä sisäänkäynnin. Siitä tuli todella upea! Jopa maavisualistilta tuli kehuja!

Myllyn laajennuspuolen avaus sattui juhlakampanjan yhteyteen. Koristelimme likkeen sisäänkäynnin ilmapalloilla ja muutaman päivän aikana kaikki tuotteet sai "Ota 3 maksa 2"- tarjouksella. Se oli tosi toimiva!

Skanssi





Hyvinkää










Samuli Putro- Elämä on juhla

(Oli pakko lisätä vielä tämä kun biisin nimi osuu niin hyvin!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti