keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Assistenttina studiokuvauksissa

Kaverini, Anna Zhuchkova pyysi apuani studiokuvauksiin. Epäröin aika kauan onko minusta tähän, mutta sitten päätin kuitenkin suostua. Tehtäväni oli toimia stylistina ja kuvausassistenttina. Suunniteltiin yhdessä 2 aivan erilaista tyyliä meidän mallille,Anna Z. ystävälle Annalle. Hän sai tietää siitä vasta kuvauspaikalla. Onneksi hän oli erittäin avoin eri ehdotuksille. Hän ei siis ole ammattimalli, vaan ainoastaan luonnostaan todella kaunis nainen. Kuvaukset oli Valoisa- studiolla.


Tästä pääset kurkistaa bagstageen!

Aluksi tein hänelle todella luonnollisen meikin. Ikään kuin hänellä ei olisi meikkiä ollenkaan.


Laitoin hänelle rennot ja hieman sotkuiset letit.


Sen jälkeen mun tehtävä oli saada hänet näyttämään mahdollisimman luonnolliselta ja huolettomalta. Liikaa paljasta pintaa ei myöskään saanut näkyä, joten asento oli tosi tärkeä.


Kuvaaja sai keskittyä ainoastaan kameran toimintaan ja valojen säätöön, minä yritin saada kuviin vähän vaihtelua eri rekvisiitalla. Malli ei ollut tietoinen siitä miltä hän näyttää, eli mun tehtävä oli asetella hänen hiukset, kädet, rekvisiitat ym oikeille paikoille. Kuvaaja ilmoitti kun jokin ei toiminut kuvassa ja minä kävin sitten muuttamassa.

Tässä haluttiin luoda opiskelijatyttö-fiiliksen 
(ei haluttu seksikästä kuvaa, muttei ihan tylsää kuitenkaan)


Seuraavaksi laitoin Annalle tummemmat meikit ja kiharsin hiukset.


 Lisäsin hieman tuuheutta ja pituutta hiuksiin hiuslisäkkeillä.


Toinen kuvaussession puolisko oli hieman rajumpi. Laitoin soimaan hieman rajumpaa musiikkia, jotta mallin olisi ollut helpompi saada oikea tunne silmiin ja kroppaan.


Stailasin hänelle tämmöisen asun, jotta hänen kaunis vartalo pääsisi oikeuksiinsa. Nahka ja niitit teki asusta myös hieman rohkeimman, muttei kuitenkaan mautonta. Haettiin eri asennoilla ja kuvakulmilla oikeaa asennetta ja tämä oli mielestäni onnistunein kuva.


Oli kyllä niin vauhdikas ja antoisa päivä, että se meni ihan hetkessä, vaikka oltiin studiolla melkein 10h. Jäi todella hyvä fiilis ja halu tehdä jatkossakin vastaavia projekteja. 

Iso kiitos Anna Zhuchkovalle luottamuksesta ja yhteistyöstä!
 Ja tietysti meidän kauniille Anna - mallille!

1 kommentti: